Travesti Samantha ve İzmir’deki İlk Makyaj Deneyimi

makyaj yapan travesti

Yazar : Travesti Samantha İzmir

İzmir’de iyi bir travesti olmanın sırlarını yeni yeni keşfettiğim yıllardır. Eteğim, bluzum ve topuklu ayakkabılarım tamamen giyinikken, tüm seksi beyaz iç çamaşırlarımla sevimli, rahat, yastıklı bir koltuğa otururken, tam bir yüz makyajı yaptırmaya hazırdım. Çok mutluydum ve onunla nasıl göründüğümü ve gerçek bir travesti olmayı hak edecek kadar güzel olup olmadığımı görmek için sabırsızlanıyordum .

Bayan Aysu, yüzüme tüm güzel makyajı uygulamadan önce yüzümü hazırlıyordu. Yüzüme hangi ürünleri süreceğini ve bunları nasıl uygulayacağını bana söyleyeceğini söyledi, böylece bir dahaki sefere kendim nasıl yapacağımı biliyorum. Daha önce kendim makyaj yaptım ama bu, nasıl düzgün yapılacağını bilen, bu meslekte eğitimli ve deneyimli bir profesyonel bayan tarafından yapılıyordu. “Lütfen gözlerini kapat Samantha, makyajını yapmadan önce tüm yüzüne ve boyuna bir baz uygulayacağım.” dedi. Aysu yüzüme birazdan sürmek üzere olduğu şeyi makyaj fırçasıyla gösterdi. Cildimle aynı renkte bir yüz astarıydı ve aslında erkek olan fakat iyi bir travesti olmayı arzulayan yüzüme ve boyun bölgeme sürmeyi bitirdikten sonra gözlerimi açtığımda, tam makyaj deneyimim için hazır boş bir tuval gibiydi.

Aysu bana, bir dahaki sefere yakın ve iyi bir tıraş istediğimde, çok daha iyi ve daha yakın bir tıraş için cildimi gevşetmek üzere tıraştan önce yüzümü ve boyun bölgemi yeni tıraş bıçağımla yukarı ve aşağı doğru tıraş etmem gerektiğini söyledi. Gelmeden önce sadece yukarı doğru tıraş oldum, bu yüzden astar yüzüme sürülürken, bazı pürüzlü bölgeler hissetti ve bir dahaki sefere dönüşüm dükkanını ziyaret etmeden önce nasıl düzgün tıraş olacağımı söyledi.

Daha sonra yüzüme ve boynuma uyguladığı benimkinden biraz daha koyu ten renginde bir kapatıcı gösterdi. Sadece ihtiyaç duyulan bölgelere, göz altı torbalarını veya mor halkaları gizlemek için ve sakal bölgemin etrafında saat 5 gölgesini durdurmak için, çoğu erkeğin yakın tıraşlı olsalar bile sahip olduğu gölge. Hızlı bir rötuş için toplum içine çıktığınızda çantanızda her zaman bir kapatıcı ve toz veya sıvı formda bir miktar fondöten bulundurun. Bir İzmir travesti olarak tabiki yüzüm tam olarak bir bayan yüzünden çok farklıydı ve Aysu kapatıcıları ve fondötenleri uygun bir biçimde uygulama konusunda zorluklar yaşıyordu.

Fondöten benim ten rengime uydu ama daha koyuya da gidebilirsin orası sana kalmış. Sıvı ile kaçırılan alanları doldurmak için önce sıvı, ardından toz kullanmak en iyisidir. Bu sana makyajının geri kalanını uygulamaya hazır, pürüzsüz, neredeyse kusursuz bir yüz verecek, böylece travesti olduğunu bir an unutup tenini bir kadın teni gibi hissedebilirsin. O zaman Aysu’nun yaptığı ve bana öğrettiği şey buydu. Dinledim ve bana öğrettiklerini ve gösterdiklerini aklımda tutmaya çalıştım. Çünkü bir travesti için makyaj detaylarını bilmek oldukça önemlidir.

Daha sonra yanaklarıma pembe bir allık sürdü ve karıştırdı. Çok rahat, feminen sandalyede otururken, makyaj aynasından gözlerimin önünde yüzüm her zaman çok daha kadınsı hale geliyordu.

Rujumu seçtim, güzel pembe ve dudaklarım onunla patladı, her ne kadar bir travesti olsam da dudaklarımı her zaman beğenmişimdir. Bir kadın dudağı gibi dokusu var. Dudaklarımın çevresine dikkatlice koyu pembe bir dudak kalemi koydu, bu da onları daha kadınsı ve dolgun hale getirerek ayrıntılarını vurguladı.

Uzun biçimli kadınsı bacaklarımın yanı sıra en iyi varlığım olduğunu söylediği gözlerim üzerinde dikkatle çalıştı. Hafifçe kızardım ve Aysu bunu fark etti ve rujlu yanağıma küçük bir öpücük kondurdu . Bana dumanlı göz efekti yapacağını söyledi. Aysu ile eskiye dayanan güzel bir dostluğumuz var ve travesti oluşumun hemen hemen her evresinde benim yanımda oldu ve beni bu konuda destekledi, cesaretlendirdi.

Aysu bana kahverengi gözlerim olursa maviyi siyah ve gri ile karıştıracağını söyledi ama mavi gözlerim olduğu için kahverengiyi siyah ve gri ile yakıştıracağımı söyledi. Simsiyah göz kalemini dikkatlice gözlerime sürdükten sonra, göz kapaklarıma ve göz altlarıma kahverengi göz farı sürdükten sonra siyah ve griyi karıştırarak hepsini bir arada harmanladı. Son olarak, her iki gözümün iç köşelerine de küçük beyaz makyaj yaparak onları daha büyük ve parlak gösterdi, daha geniş göstermek için alt göz kaleminin üzerine çok ince bir çizgi çekebilirsiniz. Gözlerim harika görünüyordu ve sonucum beni çok mutlu etti, Bir an önce kendimi İzmir sokaklarına atıp bir travestinin makyaj ile neler başarabileceğini göstermek istiyordum. Aysu gözlerimi kapatmamı ve yüzümü gevşetmemi söyledi ve yüzümde çok ince bir sis hissettim. Makyajın yüzünüzde daha uzun süre kalmasına yardımcı olmak için eski bir makyaj hilesi olan saç spreyi kullandı. Bir milyon dolar gibi görünüyordum ve tıpkı gerçek bir kadın gibi ilk makyaj deneyimimi dünyanın tüm parasına değecek kadar sevmiştim. Aynaya baktığımda karşımda bir travesti değil, akşam eşini evde en güzel haliyle karşılamak için sabırsızlanan bir bayan duruyordu adeta.

Scroll to Top