İzmir Travestilerine İnce Bel İçin Öneriler

ince belli olmak

İzmir travestileri ve hatta tüm travestiler için seksi ve kadınsı görünmenin öncelikli şartlarından biri de İnce bir bele sahip olmaktır. İnce bir bele sahip olduğunuzda İzmir sokaklarında yürürken size karşı olan bakışların ne kadar değiştiğini fark etmeye başlayacaksınız. İnce bir bel, kadınsı güzelliğin önemli bir simgesidir, ancak çoğu İzmir travestisi maalesef bu ayrıcelığa sahip değildir. İnce bir bel yaratmak bizim için zor olabilir ama yapılabilir. İşte belinizi daha ince göstermek için bazı ipuçları.

1 – Bir Bel Kemeri Giyin

Karnınızı düzleştirmek ve belinizi ince göstermek istiyorsanız, bel koruyucuları anında bir çözümdür. Beli inceltirler ve insanların bir kum saati figürü elde etmelerine yardımcı olurlar. En iyi sonuç için bel korseleriniz bir eldiven gibi oturmalı ve herhangi bir rahatsızlık vermemelidir. En dramatik ve en gurur verici sonuçları yaratmak adına vücudunuz için doğru beden bel antrenörünü bulmayı unutmayın. Bel koruyucunuz ilk geldiğinde, kullanım süresini artırmaya başlamadan önce birkaç kez bir saat kadar gevşek bir şekilde takın, ancak aşırı kullanmayın.

2 – Korse Giyin

Korse giymek, İzmir travestilerine has kıvrımlarınızı vurgulamanıza yardımcı olur ve belinizin boyutunu düzenler. Korseler uzun bir yol kat etti ve 21. yüzyılda da şık ve pratik olmaya devam ediyor. Sıkı bağcıklar ve çelik kemik kombinasyonu, belinizi birkaç santim inceltebilen orta kısım çevresinde sıkı bir sıkıştırma oluşturur. Bağcıklı korseler, klasik bir kum saati eğrisiyle sonuçlanan imza bir “kendine özgülük” oluşturur. Eski bir deyişin dediği gibi, “Sınırları aşmak, yetersiz kalmak kadar kötüdür.” Uzun süreli korse kullanımı kişinin genel sağlığı üzerinde bazı olumsuz etkilere neden olabilir, bu nedenle kullanım süresini kontrol edin.

3 – Elbise Üstü Bir Kemer Takın

Kemerler, özellikle de genişlerse, yeterince sıkı takarsanız bel koruyucu görevi görebilirler. Ama çok sıkmakta iyi değildir ! Kemerinizin yanlarından iki büyük yağ şişkinliğinin sıkıldığını görmekten daha kötü bir şey yoktur. Kemerler aynı zamanda gözü içe doğru çekerek belinizi tanımlar ve daha küçük bir bele sahip olduğunuz yanılsamasını yaratır. Koyu renkler aynı zamanda bir alanı daha küçük gösterdiğinden, siyah veya kahverengi kuşaklara yapışmayı deneyin. Dar kesim stillerden bol giysilere veya kılıflara kadar her türlü elbiseyle deneyin. Koyu renkleri giyerken İzmir travestilerinin, sıcakta zorlandığını biliyoruz elbette ama güzellikte pahalı sonuçlar doğuruyor. 🙂

4 – Kalçalarınızın Daha Geniş ve Daha Büyük Görünmesini Sağlayın

Belinizin ölçüsü genel vücut ölçüleriniz kadar önemli değildir. Kalçanız ne kadar büyükse, beliniz o kadar ince görünecektir. Dolgulu külotlar veya kalça vatkaları size ekstra kıvrımlar verebilir ve ayrıca tam bir etek giyerek kalçalarınızı daha büyük gösterebilirsiniz. Orantılarınızı dengelemek ve kıyaslandığında belinizi daha küçük göstermek için kalça çevresinde pilili veya büzgülü etekler arayın.

Bir İzmir travestisinin vücudunun düz hatlarını bir kadının zarif kıvrımlarına dönüştürmek, bir travesti olarak başarılı olmak için çok önemlidir. Umarım yukarıdaki birkaç ipucu, İzmir’de bir travesti olarak ilgi odağı olmaya çalışırken daha ince bir bel elde etmenize yardımcı olabilir. Bir bira göbeğiniz varsa veya beliniz göğsünüzden daha büyükse, belirgin bir bel oluşturmak çok zor olabilir. Ama lütfen cesaretiniz kırılmasın, bazı giyim becerilerimizi yağları giysilerin altına saklamak için kullanabiliriz.

Scroll to Top