İzmir Travesti Jessica’nın İlk Deneyimi

ilk seks deneyimi

Yazar : İzmir Travesti Jessica

Uyandım ve bir travesti olarak her zaman istediğim gibi giyinmek için inanılmaz bir dürtü duydum. O kadar ezici ve güçlüydü ki üzerinde hiçbir kontrolüm yoktu, bu yüzden isteğimi kucakladım ve akışa bıraktım.

Kendimi toparladıktan sonra ama yine de sıkıcı erkek sıkıcılığımda, güzel bir beyaz sutyen, basit beyaz bir üst ve buna uygun bir iç çamaşırı seçtim. Sonra kıvrımlı kalçalarımı ve kadınsı popolu ince belimi vurgulamak için mini eteği kucaklayan siyah bir figür. Sonra ince, biçimli bacaklarımı ve küçük şirin 3 inç topuklu çizmelerimi gösteren çıplak taytlar. Bu sefer ne makyaj yapacaktım ne de peruğumu takıp İzmir sokaklarına atacaktım kendimi. İçimden bir şey bana sadece bu kıyafetleri giymemi ve kendim olmamı, İzmir’de kadın kılığına girmiş bir erkek olmamı ve insanların ne dediğini umursamamamı söylüyordu. Tüm İzmir’in gerçek beni görmesi düşüncesi beni çok geriyordu, çünkü normalde yüzümü makyajımın ve peruğumun arkasına saklayabilirim. Bu farklıydı, bu benim konfor alanımın çok dışındaydı. Olumsuz düşünceleri kafamdan uzaklaştırdım ve korkuyu ve beni gören insanların ne diyeceğini unutmaya çalıştım. Tüm eşyalarım için güzel ve bir travestiye yakışır bir çantam vardı ve dışarı çıkmadan önce giymeye hazır bir şekilde hepsi oraya sığdı. Meraklı gözlerden uzak tenha bir park alanında arabama binerdim.

Arabaya giderken en sevdiğim Karşıyaka’daki her zaman gittiğim süpermarketin yanına gitmeye ve oraya tamamen kadın kılığında ama makyajsız veya peruksuz gitmeye karar verdim. Arabayı sürdükçe gerginliğim geri gelmeye ve çok daha güçlenmeye başladı ve araba kullanırken neredeyse konsantrasyonumu kaybetmeme neden oluyordu. Arabamı kenara çektim ve ne giyersem giyeyim insanlar beni travesti olduğum için her zaman yargılayacak, o yüzden sadece cesur ol ve kendini dıştan mutlu hissettiren, içini rahat ettiren şeyleri giy, diyerek kendimi toparladım.

Biraz daha sakinleştiğimde, Karşıyaka’daki süpermarkete yakın bir durakta arabaya bindim. Daha önce gittiğim ve oradan kimsenin geçmediğini bildiğim ve kadın kıyafetlerimi tam olarak giydiğimde rahatsız olmayacağımı bildiğim bir yerdi.

Arabamdan indim ve arabamın sürücü tarafındaki yere bir havlu serdim. Arabamı yan tarafa park etmiştim, bu yüzden yanımdan biri geçerse arabama binmek ve kendimi görüş alanından saklamak için biraz zamanım oldu. Şoför arabasının kapısını açıp bindim ve soyunmaya başladım. İzmir trafiğini iyi bilen küçük bir arabam var ama daha önce birçok kez yaptığım şeyi yaptım, bu yüzden küçük bir alanda kıyafetlerimi değiştirmeye alıştım.Bugün, park ettiğimde İzmir’in tenha olduğunu bildiğim için bir kez daha cesur olacaktım ya da öyle sanıyordum.

Tüm erkek kıyafetlerimi çıkardım ve ilk defa İzmir’in orta yerinde arabamda tamamen çıplaktım, sürücü kapısı açıktı ve rahat havlu yanımda, üzerinde durmam için yerdeydi. Dışarı çıktım, hava soğuktu ama sadece doğum günü takımımın içinde durmak ve kendimi çok canlı ve özgür hissetmek çok güzel bir duyguydu. Dışarı çıktığımda özgüvenli bir travesti olarak çantayı yanımda çekmiştim, böylece sürücü koltuğumda uzanacaktı ve orada tamamen çıplak duruyordu ve şimdi dışarısı soğuk olduğu için titriyordum, tüm kadın kıyafetlerimi giymeye hazır göstermek için fermuarını açtım. Bu deneyime o kadar dalmıştım ki, tam önümde bir adamın yüzünde kocaman bir gülümsemeyle beni izlediğini bilmiyordum. Başımı kaldırıp onu gördüğümde kocaman bir travesti çığlığı attım ve yerin beni yutmasını dileyerek arabama atladım. Yanıma geldi korkma ben gördüğümü beğendim dedi ve daha çok gülümsedi. Ona ihtiyatlı bir şekilde baktım ve çıplak olduğum için üzgünüm ve umarım gücenmemişsindir dedim. Gördüklerini beğendiğini ve arabamın camından çantamda ne olduğunu gördüğünü ve eğer sorun olmazsa hepsini takmamı izlemekten hoşlanacağını söyledi. Sakinleşmek ve bir şeyler düşünmek için baktım ve dişi zihnim bana devam etmemi söyledi ve sonunda bir ödül alabileceğimi biliyordum.

İzmirli bu beyefendiye “tamam” dedim ve bunun üzerine arabamdan indim ve havlumun üzerinde onun önünde tamamen çıplak durdum ve giyinmeye devam ettim. Kalçama ve bacaklarıma iltifat edip şirin olduklarını söyledi ve ben de çok beğendiği iç çamaşırımı giyerken teşekkür ettim. Biraz sakinleşiyordum ve benim için bir tehdit gibi görünmüyordu ve bana söylediği şey hoşuma gitti ki bu, tüm deneyimim için beklenmedik bir sürprizdi. Her seferinde bir bacak çıplak taytımı giydiğimde bacaklarımı kesinlikle sevdiğini söyledi ve benim hakkımda yaptığı güzel yorumlar için ona teşekkür ettim. Sütyenimi giydim ve meme uçlarımın ekstra sert ve hassas olduğunu fark ettim, soğuk olduğu için ya da tamamen bir yabancının orada durup gözlerinin önünde tamamen kadın kılığına girmemi izlemesi ve her dakikasını sevmesi olabilir. Üstümü ve eteğimi giydim ve çok sevimli ve dik bir popom olduğunu söyleyerek bunları daha çok beğendi. İlk kez İzmir’de böyle bir travesti ile karşılaştığını söylemesi kendime güvenimi 2 katına çıkarmıştı. Beni izlerken bunu daha da çok seviyordum ve ona seni gördüğümde kız gibi bağırdığım için özür dilerim ama kimsenin orada olmasını beklemiyordum ve beni korkuttu dedim. Arabamı daha önce orada gördüğünü ve gördüklerini beğendiği için nasıl tepki vereceğimi bilmediği için yanıma yaklaşmak istediğini söyledi. Her sabah sürekli yürüdüğünü ve arabamı fark ettiğini söyledi, bu onun için hoş bir sürpriz oldu ve merhaba demek ve ne kadar güzel görünen bir travesti olduğumu söylemek istedi. Birkaç kez park ettiğimi düşündüm tenha ama belli ki değil. Tamamen giyinmiştim ve çok güzel göründüğümü ve güzel bir peruk takıp makyaj yapmayacağımı söyledi ama ben bugün değil dedim çünkü gerçek ben olarak İzmir’in her yerine gitmek ve sadece mutlu olmak istiyorum. Adam çok cesursun dedi ve ona teşekkür ettim ve bana karşı bu kadar iyi davranması için güzel bir ziyafetim olduğunu söyledim ve arabamın arka koltuğuna geçmesini söyledim. Bana nedenini sordu ve içeri girip gözlerini kapat dedi. O içeri girdi, ben de diğer tarafa geçtim ve seksi şeffaf taytım ona yakın olacak şekilde kendimi ayarladım ve ona en iyi “İzmir travesti” ahlakımla pantolonunu indirmesini söyledim. Bekleyemedi ve gözleri hala kapalıyken onları doğruca aşağı çekti. Taytımı bacaklarına sürttüm ve küçük penisi süper sertleşti ve her tarafını yaladım ve saniyeler içinde ağzıma girdi ve inledi ve bu deneyime bayılıyordu. Ona gözlerini açmasını söyledim ve ona gülümsüyordum ve dudaklarına kocaman bir öpücük kondurdum ve giyinmeme yardım ettiğin ve gördüklerini beğendiğin için teşekkür ederim dedim.

Süpermarkete gidecektim ama o gittikten sonra tazelenmek için eve dönmem gerekti ve umarım onunla tekrar buluşurum ama bir dahaki sefere tamamen giyinmiş bir travesti olacağım ve birlikte çok daha fazla şey yapabiliriz.

Scroll to Top